Penge & besvær sparet takket være god boligadvokat

Mig og konen var for nyligt ude og kigge efter en ny lejlighed til vores dreng. Han havde langt om længe ramt de 20 år, men havde ikke pengene til at købe en lejlighed selv. Vi valgte derfor at købe en for ham, som et forældrekøb. Vi havde allerede fundet et sted vi godt kunne lide, til noget der virkede som en fair pris. Vi havde dog ikke alt for meget forstand på boligmarkedet, og valgte derfor at tage kontakt med en boligadvokat som kunne give os noget boligrådgivning. Både i forhold til forældre købet, men også i forhold til skødeskrivning, samt købsaftalen. På den måde følte vi os rigtig godt garderet mod fremtiden.

Effektiv og hurtig hjælp fra boligadvokat

Vi fik set lejligheden en ekstra gang, og besluttede os for det var den lejlighed vi skulle gå med. Vi sat derfor hele processen i gang. De kom kort tid efter med en købsaftale til os. Vi fik set den igennem, og fik den sendt videre til vores boligadvokat. De fik hurtigt set den igennem, og fortalte os at den ikke var i orden. Der var bl.a. nogle ting i forhold til salgs betingelser, som vi ikke skulle gå med til. Vores boligadvokat valgte derfor at skrive deres egen købsaftale for os. Den gjorde det hele mere fair, og hvertfald acceptabel fra vores side. Vi fik sendt den videre til sælgeren, og efter et par dage godkendte de den. Herfra var det bare til skødeskrivning, som vores boligadvokat også hjalp os med. Det arbejder nemlig også skøde advokat.

Herefter gik alt superhurtigt. De flyttede ud, og vi fik det sat lidt istandsat. Hurtig omgang maling, samt gulvafhøvling. Takket være vores boligadvokat involvering i købsaftalen, kom den på sælgers regning. Herefter flyttede vores søn hurtig ind. Her fik vi også rådgivning i forhold til hvornår det ville være favorabelt at han tog over, og købte os ud. Så hvis du har brug for en kompetent boligadvokat med forstand på markedet, så kan vi kun anbefale Boligadvokat24 højt. De havde vores ryg hele vejen, og var utrolig smart i gennem det hele og sparede os som sagt en del penge. Hvis det lyder som noget du kunne bruge, så læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *